K. Astridplein
Antwerpen, Antwerp 2000

De Vierkante Molen
De strafste molen ooit voor jong en oud


Lang geleden bedekte de zee bijna het hele land. Tot het water zich terugtrok en de vissen in de aarde begroef. Eeuwen later ontstonden er nieuwe plantensoorten en dieren, daarna de mens en zijn machines. Heuse buffels groeven de vissenkoppen op. Toen kwamen er ook nog insecten bij. Dat was het begin van de Vierkante Molen.

Het is een molen zoals je er nog nooit een gezien hebt. Gesp je veiligheidsgordel vast en maak een spannende rit op een megagrote buffel, of laat een vissenkop je meenemen naar hogere sferen. Op en neer en in het rond. Je zit zelf aan het stuur om de oren, staarten en vleugels in beweging te brengen.

Grote mensen, aarzel niet om ook een rit te maken op dit originele vierkante gevaarte, ontworpen door François Delarozière. Je kent hem ongetwijfeld van de gigantische Olifant en de Kleine Reuzin die hij in 2006 door Antwerpen liet ronddwalen.

De Vierkante Molen draait een zomer lang voor groot en klein. Voor één keer mag in het hele gezin alles en iedereen vierkant draaien!

Official Website: http://www.zva.be

Added by www.groeimee.be on June 18, 2009

Interested 1