Klönneplein 4 - 6
Amsterdam, Noord-Holland 1014DD

"Meubel Stukken organiseert in nauwe samenwerking met het Stedelijk Museum op wisselende lokaties en data Andy Warhol Club The Party.
Na een aflevering waarbij de jaren ’60 in de Factory werden hervierd focust de Andy Warhol Club zich nu op eind jaren ’70 – begin jaren ‘80, de Studio 54 jaren, waar glamour, excessen en decadentie hoogtij vierden. De wilde jaren waar disco de sound was, een speciaal Studio 54 maandecor cocaine snoof en Bianca Jagger op een wit paard de dansvloer opdraafde...

De nieuwe Westerunie lokatie op het Westergasfabriek terrein in Amsterdam wordt omgetoverd tot een bizarre combinatie van deze glitter en glam en de eigen ruwe industriele underground sferen. Er is volop vermaak en vooral heel veel fantastische muziek, van discopunk tot new rave, van electro rock tot spekgladde italo. De sfeer van Studio 54 vertaalt naar nu, een happening die Andy Warhol zelf wel eens goedkeurend vanuit een hoekje van het feest had kunnen aanschouwen.
Misschien hebben jullie de goudglanzende flyer al op exclusieve plekken zien liggen: DJ’s Joost van Bellen en Zubrowka International van de Fanklub uit Antwerpen draaien samen met de uber-hipster dj Spencer Product uit New York de glam en gutter sterren van de hemel. Spencer draaide al op feestjes van Dior Homme in Tokyo en Parijs en de Basel Art Fair in Miami, maar is nog beroemder om zijn eigen RuffClub en de samenwerking met The Misshapes in New York, buiten kijf de allercoolste plekken om uit te gaan in de wereld. Spencer Product is daarbuiten een grote Warhol fan en komt dan ook speciaal voor deze gelegenheid vanuit de Grote Appel invliegen.

Om het feest toegankelijk te maken voor iedereen is de vvk prijs dit keer een stuk omlaag gegaan: voor € 15.- euro kan je naar binnen (12.50 met Andy Warhol clubpas). We adviseren iedereen een kaartje in de voorverkoop te kopen, het garandeert toegang en geen lange wachttijden buiten.
Dit zou wel eens een heel goed feestje kunnen gaan worden. "

Official Website: http://www.meubelstukken.nl/

Added by iskandr on November 29, 2007

Interested 1