Rotterdam, Zuid-Holland

Ahoy Open Air is een nieuw ??ndaags popfestival in Rotterdam. Het vindt plaats in en rondom Ahoy’. Overdag zijn er meerdere podia binnen en buiten, na 22.30 uur is het alleen in Hal 1 van Ahoy.

Het festival bestaat uit Part I en Part II: hoofdact voor Part I is LIVE. Godfather of Soul JAMES BROWN is hoofdact voor Part II (de afterparty). Ahoy Open Air begint om 14.00 uur, binnen ?n buiten. Vanaf 22.30 uur verplaatst het festival zich naar Hal 1 van Ahoy’ voor AOA Part II (de afterparty). Voor deze combinatie is echter een beperkt aantal tickets beschikbaar.
Voor Part I kosten de kaarten 49 euro (excl. servicekosten) Wil je naar Part I en II, dan betaal je 59 euro (excl. servicekosten).
Let wel: wil je alleen naar Part I met oa Live, dan koop je kaarten voor 49 euro. Wil je ook Part II met James Brown en tal van andere acts die op de afterparty staan, dan betaal je 59 euro.

In totaal komen er 15 tot 20 acts.

http://www.thealternative.nl/aoa/

Added by breun on March 14, 2006

Comments

breun

Het Monumentale meldt: "Open Air is een nieuw eendaags evenement dat plaatsvindt in en rondom Ahoy’ Rotterdam op zaterdag 1 juli. Op 3 podia verspreid over het evenemententerrein van Ahoy’ en in het gebouw zelf staan meer dan 20 verschillende muzikale acts geprogrammeerd. Het festival dat uit een dag- en een avondprogramma bestaat heeft overdag de Amerikaanse band Live als hoofdact staan. In het avondprogramma sluit Godfather of Soul James Brown het festival af. Ook op het festival: Soul Clap DJ’s, Voicst, Pete Philly & Perquisite, The Feeling, Patrick Watson, Kraak & Smaak DJ’s, Charlie Dée, HARD-Fi, G. Live & Special Sauce, Stevie Ann, Donavon Frankenreiter, EELS en Snow Patrol!"

breun

Evenement is afgelast, zie stukje op 3VOOR12. Headliners treden nu apart op: "Live speelt nu op 28 juni in Ahoy, James Brown op 1 juli. De optredens van Eels en G. Love & Special Sauce zijn verplaatst naar de Oosterpoort in Groningen en de Utrechtse Tivoli, beide op 1 juli. Voor een aantal andere bands wordt nog een alternatief gezocht."

Interested 1