Piet Heinkade 179
Amsterdam, Noord-Holland 1019 HC

De Adobe User Group organiseert op 20 juni haar 7e meeting, waar alle kopstukken uit de Duitse Flash community hun opwachting zullen maken: Andre Michelle, Mario Klingemann, Joa Elbert en Nico Zimmerman en Carlo Blatz (beide van FDT / PowerFlasher). Dit is dé kans voor creatieve Flash developers en designers om deze grootheden in eigen land te zien optreden en vragen te kunnen stellen!

Grootse meeting tot nu toe.
Deze sprekers zijn dé publiekstrekkers op alle internationale Flash conferenties en reizen nu op uitnodiging van de Adobe User Group op 20 juni af naar Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid is de grote zaal van Pakhuis de Zwijger afgehuurd om zoveel mogelijk professionals de kans te geven aanwezig te kunnen zijn. Dit is dan ook de grootse en meest uitgebreide bijeenkomst die tot nu toe door de Adobe User Group is georganiseerd.

Gratis
Zoals altijd is ook deze bijeenkomst weer gratis! De uitgelezen mogelijkheid dus om voor niks de grootse talenten die Duitsland op Flash gebied heeft mee te maken! Na de presentaties kun je de sprekers persoonlijk vragen stellen tijdens de door MediaMonks
gesponsorde borrel. Inschrijven is verplicht en kan op www.adobeusergroup.nl

Meer over de sprekers
De groep sprekers die je 20 juni kunt bewonderen zijn stuk voor stuk inspirerende innovators die met hun projecten steeds proberen Flash tot en over de grens te duwen. Andre Michelle is een gerenommeerde game ontwikkelaar en maakte onlangs faam met de Hobnox Audiotool, een complete soundstudio in Flash. Joa Elbert werkte mee aan de Hobnox Audiotool en is tevens bekend van zijn WiiFlash API en de popforge AS3 libaries. Mario Klingemann is beroemd om zijn autonome projecten als Picturedisko, Flickeur, The Stake en Tagnautica. Nico Zimmermann en Carlo Blatz zijn respectievelijk ontwikkelaar en oprichter van PowerFlasher, het bedrijf achter de ActionScript ontwikkeltool FDT.

Over de Adobe User Group
De Adobe User Group (AUG) richt zich op professionele designers en developers die met Adobe- en andere
vakgerelateerde software en technieken werken. De Usergroup stelt zich ten doel als platform te dienen voor inspiratie en het uitwisselen van gebruikerservaringen. Jaarlijks worden er minstens 6 meetings gehouden. De AUG richt zich in eerste instantie op de productgroep met Flash, Flex en AIR, maar zal zich in een tweede fase ook richten op print, video en andere productgroepen. Tijdens de sessies in de meetings zal aandacht worden besteed aan de integratie met andere Adobe producten. Meer op adobeusergroup.nl

Official Website: http://www.adobeusergroup.nl

Added by AUG on June 10, 2008

Interested 3