Bemuurde Weerd
Utrecht, Utrecht

Live: About, Sobchek, djs Arnold & Quasimodo,
cafe Flugroove, dj Freek Fabricius
aanvang 0.00 uur / gratis toegang

Vorig jaar was EKKO het toneel van een spetterende Popronde-afterparty met Harry Merry en Elle Bandita en dus doen we dat dit jaar even flink over. Met About, niet voor niks de hipste Nederlandse band van het moment. Amsterdammer Rutger Hoedemaekers haalt als About met het debuutalbum Bongo de ene na de andere juichende recensie binnen van VPROs 3VOOR12 en Oor tot de complete Engelse en Duitse muziekmedia. Het Amerikaanse Pitchfork Media schreef: If only more groups could so skillfully unleash the hidden rock-out potential of the laptop. Amen! Ook into laptops is Sobchek. Het Haagse kwartet is zelfs een laptop-ensemble, dat met invloeden als Amon Tobin, Underworld, Photek en Roni Size tot een ongebruikelijke mix van electro, breakbeat en drum n bass komt. Gooien we als niet te versmaden bonussen djs Arnold & Quasimodo in de zaal en Flugroove plus dj Freek Fabricius in het café en wedden dat het nog vetter wordt dan vorig jaar! Uiteraard bevelen we ook een bezoek aan de Popronde aan.

Official Website: http://www.ekko.nl/site/index.php?page=home&ev_id=156&vo_id=228&month=10

Added by prupert on August 6, 2006

Comments

breun

Niks om 20:00, Pim. Van 22:00-0:00 is er ROF! met Keynote Speakerz (kassa open om 21:00).

Vanaf 0:00 is de Popronde Afterparty (gratis toegang) met About, Sobchek en De Gemene mixmeesters. In het café Flugroove & djs.

prupert

Eh ja... die 20:00 doet Upcoming tegenwoordig standaard.

Ik wist niet dat je boos werd :)

breun

Nouja, bij die Vette Analoge Shit was ik als ik zelf niet was gaan kijken anders ook laatst veel te laat geweest, die had je ook op 20:00 staan terwijl het om 17:00 begon.

prupert

oopsiepoopsie

breun

Dit is trouwens de afterparty van de Popronde met o.a. http://upcoming.org/event/110517/ (met o.a. Jeroen Tel /Maniacs of Noise!).

breun

Zie http://www.popronde.nl/2006/steden/index.asp?cityId=7 voor het complete Utrechtse Popronde-programma. About speelt om 1:30, Sobcheck om 2:30.

prupert

De Popronde is het eerste echte Group180-event, met soep en broodjes vooraf bij Pim thuis.

U bent welkom vanaf 18:30 (later mag natuurlijk ook) at Pim's.