Oude Utrechtseweg 4A
Baarn, Utrecht 3743 KN

Vele projekten (waaronder ook de andere Software Freedom Day-teams uit Nederland) op het gebied van open-source software, open standaarden, open content, open geodata, open hardware, open etc. presenteren zichzelf op de Software Freedom Day-bazaar op 13 september.

Toegang is gratis; wel wordt het erg op prijs gesteld als je laat weten dat je komt door een bericht te sturen. Donaties en sponsoring (beamer, netwerk, videoapparatuur, etc.) worden bijzonder op prijs gesteld!

Het OpenStreetMap-team zal een zaal beheren en vullen met allerlei presentaties rond om dit zeer interessante projekt. Op de bazaar zullen onder meer One Laptop Per Child, OpenOffice.org, GNOME en KDE aanwezig zijn. En er zijn presentaties toegezegd van Wikimedia en Stichting Open Media/Simuze.nl. Ook Cor Nouws zal een presentatie geven rond OpenOffice.org, Erik Snoeijs zal GNOME presenteren, Jos Poortvliet zal KDE presenteren, Wybo Wiersma zal er zijn met een presentatie genaamd "Freedom for the Brave New Web" waarin hij onder meer zal ingaan op LogiLogi.org.

Wil jij jouw projekt presenteren of aanwezig zijn op de Software Freedom Day-bazaar? Wil jij zaalwachter zijn of op andere manieren mee helpen? Heb jij een prachtige afbeelding van een open-source softwaretoepassing, open geolandkaart, etc., en je wilt deze delen met de Software Freedom Day-gemeenschap, en we kunnen deze op de webstek vermelden? Neem dan kontakt op met Bas de Lange door te e-mailen naar bas [at] softwarefreedomday (dot) eu.

Official Website: http://home.xmsnet.nl/Esper/2008/index.html

Added by rolf on July 26, 2008