Saturnusstraat 60
Den Haag, Zuid-Holland 2516AH

De bonen zijn inmiddels gemalen, het melk is opgeschuimd en de koffie loopt door - de contouren van Winkwaves Kenniscafé beginnen zich af te tekenen. En om eerlijk te zijn, ons smaakt het allemaal uitstekend. Ok, nog niet alles wat we ontworpen hebben, zit al direct in de eerste versie, maar de nieuwe visuele stijl en de dynamiek van het terras geven een enorme opkikker. Precies wat je van een goede kop koffie mag verwachten. En, anders dan met echte koffie, smaakt Winkwaves Kenniscafé volgens ons ook prima als je niet van koffie houdt. Op 20-08-2008 kun je het zelf ervaren. Live bij ons, van 16 uur tot 18.30

Wij nodigen daarom kennismanagers, organisatie-adviseurs, bloggers en journalisten met interesse in enterprise 2.0, social networking en kennisdeling, graag uit om kennis te maken met ons en met Winkwaves Kenniscafe, ons nieuwe online platform voor Social Networking en Kennisdeling.

Zoals je van Winkwaves gewend bent willen we je graag op inhoud inspireren. Daarom hebben we een mooi inhoudelijk programma samengesteld. Zo zullen een drietal bekende Nederlandse organisaties hun ervaringen met social networking en kennisdeling presenteren. Dit is in onze ogen extra leuk, omdat er tot nu toe nog weinig echt aansprekende cases zijn, dus we zijn er erg trots op deze inspirerende cases met echte ervaringen te mogen presenteren. Ook zal er een visieverhaal over "nieuwe vormen van organiseren" worden gepresenteerd, die ingaat op wat de consultants onder ons "enterprise 2.0" zouden noemen. En als hoogtepunt zullen we natuurlijk Winkwaves Kenniscafe demonstreren :)

Wil je vooraf meer weten? Kijk op http://kenniscafe.com of volg onze blog op http://blog.winkwaves.com.

Hoewel de meeste aanmeldingen gewoon via mail binnen komen, kun je natuurlijk ook op deze upcomting pagina je aanwezigheid aankondigen, en laat vooral even weten of je trek hebt in een Espresso, Cappuccino of een Machiato :)

Official Website: http://kenniscafe.com

Added by Rene Jansen on July 17, 2008