Zijlsingel 2
Haarlem, Noord-Holland 2013 DN

Snoeiharde gitaren op full speed, een publiek in trance en een kapotgeslagen drumstel. Dat is de verwoestende kracht van …AND YOU WILL KNOW US BY THE TRAIL OF DEAD. De band die klinkt alsof Sonic Youth en At The Drive-In samen in de studio in zijn gedoken. In het najaar van 2008 brachten de Texanen 'Festival Thyme' uit, een gloednieuwe EP met vier dramatische rocksongs. De EP vormde een voorproefje voor het nieuwe epische album 'The Century Of Self' dat in februari van dit jaar verscheen.



'The Century Of Self' is uitgebracht op het toepasselijk getitelde eigen label Richter Scale en die verworven vrijheid heeft blijkbaar gemaakt dat the Trail Of Dead werkelijk alle mogelijk muzikale remmen heeft losgegooid. Het resultaat: een enerzijds vertrouwd klinkend album met de bekende gitaarmuren, vet aangezette drums en dramatische piano, maar dan zo bombastisch en groots zoals de band nog nooit geklonken heeft.

Profiteer nu van de ZwaarMooiWeerWeek-kortingen! http://www.patronaat.nl/nieuws?newsId=11036934

Official Website: http://www.patronaat.nl/10-7-2009/...AND-YOU-WILL-KNOW-US-BY-THE-TRAIL-OF-DEAD-(USA)-+-Fire-Walk-With-Us

Added by breun on June 22, 2009

Interested 1