Janskerkhof 17a
Utrecht, Utrecht 3512 BM

Zonder Meer is een avond die 8 edities lang om de week plaatsvindt in Hofman Café. Het is een studentenproject van tweedejaars studenten van de HKU, Music Management. Het concept is simpel: artiesten uit heel Nederland treden op een unieke manier op, en laten daarbij het verhalende aspect goed naar voren brengen. Muziek wordt gecombineerd met kleinkunst en andersom, en sfeer staat centraal. Een goedlopende formule, die onder anderen Most Unpleasant Men, Tududuh en Swelter al met succes hebben ingevuld.

Deze afsluitende avond zal er een worden om niet te vergeten: hoofdact Michiel Flamman, die laatst nog een uitverkochte Tivoli de Helling aandeed en een succesvolle show weggaf op Eurosonic/Noorderslag, zal zijn kunsten vertonen met een special guest: zijn vader. Hij is van grote invloed geweest op zijn muzikale carrière van Solo. De combinatie is uniek, dus niet te missen. Daarbij komt dat de kans klein is om Solo opnieuw gratis te bewonderen, op zo'n relatief kleine locatie, in dit concept.

De avond wordt gestart met een optreden van Erny Green, een talentvolle singer-songwriter uit Utrecht. Geïnspireerd door Bob Dylan en Neil Young maakt hij goed geschreven, prettige luisterliedjes die het publiek goed zullen opwarmen voor de rest van de avond.

21:30 Erny Green
22:15 Solo + special guest

Official Website: http://hofmanzondermeer.hyves.nl/

Added by breun on January 19, 2009