Vestergade 12A, 3.
København K, Hovedstaden 1456

Mød andre glade, danske WordPressere og lad de kloge klare dine problemer. Eller endnu bedre: lad dem guide dig igennem, så du også hurtigt bliver en af de kloge. Gruppen handler selvfølgelig om erfaringsudveksling, plugintips og designidéer, men generel blog- og kommunikationssnak er også en stor del af drivkraften bag.

WordPress DK Meetup Group er en af verdens største WordPress Meetup Groups, så der er en stor viden, interesse og entusiasme samlet.

Gruppen henvender sig til både gamle WP'ere, gamle bloggere og bloggere in spe. Hvis du har nogen form for interesse i blogging, er du derfor mere end velkommen til at melde dig ind i gruppen.

Official Website: http://wordpress.dk

Added by shevy on January 3, 2008

Comments

LatterThomas

Hmm... skal jo ikke ligefrem klage, men det ser sørme ud til, at jeg er på ferie denne gang. At jeg er et eller andet sted i Malaysia eller Thailand. Hav et rigtigt godt Meetup... uden mig... snøft :O)

Ken Ley

I'm in :-)

karinhoegh

Vi ses - glæder mig - skal vi opgradere sammen?? :-)

wpmark

Jeg skal arbejde som sædvanlig ;-(

MarianneB

Jeg er ny - eller ny i det her fora, men vil gerne komme søndag :-)

Edit: Ps, Jeg vil gerne medbringe kage :-)

shevy

@MarianneB: Du er hermed opgraderet til æresgæst :)

Linemette

Superny blogger på vej til sit første blogmøde. Glæder mig!

Jesper Madsen

Jeg glæder mig - men glæden varer desværre kun et par timer, da jeg ikke kan få passet min datter. Godt nok har hun sin egen WP: bodil.wordpress.com, så hun skal jo lære det - men 4 år er måske lige i underkanten...
Jesper

kimelmose

Bare lige nok et stort cadeau til Bøtter/ Wemind, René og Lars K. Det var et fremragende arrangement - især fordi min blog fik sin forside igen takket være Lars K. :-D

Jesper Madsen

Tak for et godt møde søndag den 6/4. Så fik jeg endelig skrevet noget på min profil, og jeg håber I andre vil skrive lidt, så vi bedre kan bruge hinanden mellem møderne. Bare I ikke gør som jeg gjorde, jeg troede man skulle uploade sit profil-foto her på siden... men nu kan alle da se hvordan jeg ser ud :-)
(Slet det bare, hvem der kan)
Også herfra en stor tak til arrangørerne
Mange hilsner
Jesper