Princetonplein 5
Utrecht, Utrecht 3584 CC

Om mee te mogen doen met het NKP (BAPC) moet je je kwalificeren in de voorronde, het Utrechts Kampioenschap Programmeren. De beste drie teams mogen door naar het NKP, dat dit jaar in Leiden gehouden wordt.

De dag begint om 11:00 's ochtends met een kennismaking met het systeem. Van 12:00 tot 17:00 is de wedstrijd zelf en daarna is er een prijuitreiking en borrel. Neem zelf lunch mee, voor koffie en thee wordt gezorgd.

Tijdens het UKP worden de volgende programmeertalen ondersteund:
- Java
- C/C++
- Haskell
- Misschien Pascal (neem even contact op als je Pascal wilt gebruiken!)

We gebruiken ons eigen jurysysteem DOMjudge. Je kunt hier de handleiding voor deelnemers vinden zodat je goed voorbereid aan de wedstrijd kunt beginnen. Lees op zijn minst de samenvatting op de eerste bladzijde goed door.

Je kunt je opgeven voor het UKP door een mailtje te sturen naar [email protected] met daarin de namen van de deelnemers, een teamnaam, wie de contactpersoon is en of je Windows of Linux wilt gebruiken. Deelname is gratis. Een team mag alleen bestaan uit studenten van de Universiteit Utrecht (welke studie maakt niet uit). Je krijgt t.z.t. nog gedetailleerde informatie over waar je verwacht wordt, planning en dergelijke.

Official Website: http://www.a-eskwadraat.nl/Vereniging/Commissies/escapade/index.html

Added by breun on September 18, 2006

Comments

breun

Ik doe mee in team BIT-ON.

Interested 1