Noorderhagen 12
Enschede, Overijssel 7511

zaterdag 02 december 2006 | emo/indie
The Spirit That Guides Us
Hadden we twee weken terug nog This Beautiful Mess over de vloer, sommige leden daarvan mogen nu opnieuw naar Twente afreizen om te spelen in Atak. The Spirit That Guides Us, de hardste band op het label Sally Forth, bestaat namelijk uit leden van onder andere This Beautiful Mess en At The Close Of Every Day, die eerder dit jaar al in Atak speelde.

The Spirit That Guides Us (TSTGU) is een Europees collectief die hardcore en Indierock samensmelt tot een unieke en eigen stijl. Het oorspronkelijke etiket Emocore, waaronder de band in het begin gemakshalve gedrukt is al lang niet meer voldoende om de muziek van de band te omschrijven. Zorgvuldig in elkaar gezette emotionele nummers waarin de band haar ziel laat spreken en haar hart lucht, en waarin tedere momenten afgewisseld worden met bruut geweld.

Het begin dit jaar uitgekomen album North & South is opgenomen in de Mailmen studio’s in Utrecht (oa Face Tomorrow, Solo en This Beautiful Mess), en gemastered door Allan Ward, voormalig bandlid van dEUS, in Brussel.

Official Website: http://www.atak.nl

Added by maartenbrinkerink on July 21, 2006

Interested 1