Lijnbaansgracht 234a
Amsterdam, Noord-Holland 1017

Rondreizend festival met bands die er toe doen in de punk- en skatewereld strijkt neer in de Melkweg!
Pennywise behoeft eigenlijk geen introductie meer. Voortgekomen uit de punk revival in de jaren '90 combineert de politiek bewogen band de energie van punk en metal met catchy pop-melodieën.

Thursday zijn zowat de vaandeldragers van het emo genre. Hun optredens zijn altijd intens en oprecht, luister maar eens naar de live opnames van een show die ze in 2004 in de Mlekweg gaven. Emotioneel, zweterig en legendarisch. Hun laatste plaat 'A City by the Light Divided' werd geproduceerd door Dave Fridmann, die ook o.a. Mogwai onder handen heeft genomen.

The Bouncing Souls begon in 1987 met de intentie om harde snelle drie-accoorden-feestmuziek te maken. Echt volwassen zijn The Bouncing Souls na al die jaren niet gaan klinken, dat zou hun ondergang betekenen. De band weet wel raad met meezingers en meezingers, met hun sprankelende geluid weten ze nogsteeds een positief feestje te bouwen.

aanvang:
19:00 uur
open:
18:30 uur
toegang:
€ 18,00 + lidm

Official Website: http://www.melkweg.nl/artikelpagina.jsp?language=nederlands&batchno=3&offset=24&artikelid=24855&disciplineid=muziek&agendaitemid=24856

Added by maartenbrinkerink on August 11, 2006

Interested 1