Croeselaan 18
Utrecht, Utrecht

Feminiene waarden als inspiratiebron voor het nieuwe ondernemen

Ondernemerschap speelt een steeds grotere rol in de economie en onze samenleving. Het aantal zelfstandigen groeit explosief en vaak gaan zij (tijdelijke) samenwerkingsverbanden aan met andere zelfstandigen.

Daarnaast streven grote bedrijven steeds meer naar een kleine kern van vaste medewerkers met daarom heen een flexibele schil van zelfstandigen. Zij zorgen er niet alleen voor dat bedrijven efficiënter gaan werken, maar voorzien hen ook van een voortdurende stroom van nieuwe ideeën en inzichten.

Want bedrijven (groot en klein) drukken hun winst niet alleen meer uit in geld.
Het creëren van duurzame waarde, werkvoldoening en het delen met anderen is minstens zo belangrijk.

In een individualiserende markt wordt klantcontact, kennis van de
markt en aanpassingsvermogen steeds belangrijker. De nieuwe, flexibele ondernemer speelt daarop in door meer en meer gebruik te maken van feminiene competenties als emotionele intelligentie, empathie, verbindend vermogen, openheid en aandacht voor relaties. Netwerken wordt de ideale samenwerkingsvorm.

In WATER GEVEN EN OOGSTEN kijken we naar de toekomst: naar het veranderende Nederlandse ondernemerslandschap en de kleur die feminiene waarden daaraan kunnen geven. In een verdiepend programma, met sprekers als prof. dr. Mirjam van Praag (ACE), Annemarie de Jong (De Baak Change) en Willem Lageweg (MVO Nederland), willen we ondernemers inspireren tot betrokken ondernemerschap.

Ook prominenten als Loek Hermans, voorzitter MKB Nederland, en Linde Gongrijp, FNV Zelfstandigen, zullen aanwezig zijn.

De SVE organiseert dit ondernemersevent in samenwerking met New Economic Women Network.

Official Website: http://www.sve.nl/index.php?&sid=1634

Added by Sigrid1980 on July 26, 2010

Interested 1