Oudegracht 47
Utrecht, Utrecht 3511 AC

Wat is naamlooz?

Naamlooz is borrelen met leuke, nieuwsgierige, creatieve mensen met een open geest.
Een 'gewone' vrijdagmiddagborrel om te ontspannen. Een laagdrempelige, open en toegankelijke, informele borrel. Organisch en vanzelf. Geen lidmaatschap, aan- of afmeldingen of presentaties of kwartetten met visitekaartjes. Op naamlooz doe je leuke dingen met leuke mensen, niet 'netwerken'.

Wat is naamlooz niet?

Naamlooz is geen organisatie. Het mag eigenlijk ook geen naam hebben, maar zonder naam ook geen domein en geen website. Eigenlijk had ik www.naamloos.nl willen hebben maar die was al bezet.

Wie betaalt de drankjes?

Vergelijk het met de kroeg induiken met een groepje vrienden. Er is geen gezamenlijke pot en geen gezamenlijke bon. Je betaalt je eigen drankjes en misschien bied je soms iemand iets aan. Wel laten we graag borrelhappen aandragen voor de hele kliek. Bij vertrek reken je je eigen drankjes af en een beetje extra voor de hapjes (en vergeet de fooi niet!).

Hoe is naamlooz ontstaan?

Gestart in juli 2005 in Amsterdam om gewoon een gezellige vrijdagmiddagborrel te hebben. In het najaar van 2006 was de eerste KAN (Kring Arnhem Nijmegen) borrel, in januari 2007 kwam Groningen erbij en in augustus 2007 Utrecht en de vijfde vrijdag van de maand wordt sinds februari 2008 ingenomen door Den Bosch.

Official Website: http://www.naamlooz.nl

Added by Roel Willems on March 6, 2008