Arie Biemondstraat 105-113
Amsterdam, Noord-Holland

Wilt u zich verdiepen in de mogelijkheden en procedures van Europese en internationale subsidies voor podiumkunstinstellingen en bent u benieuwd hoe collega instellingen succesvol internationale projecten realiseerden? Dan bent u van harte welkom bij de voorlichtingsbijeenkomst specifiek voor de podiumkunsten georganiseerd door SICA/ Cultureel ContactPunt (CCP) in samenwerking met het Fonds Podiumkunsten.

Het CCP geeft een toelichting op de verschillende programmalijnen van het Europese subsidieprogramma Cultuur (2007-2013) en legt uit hoe de aanvraag- en selectieprocedures in Brussel verlopen.
Het Fonds Podiumkunsten gaat in op de regeling internationalisering. Dit betreft o.a. productiesubsidies voor internationale samenwerkingsprojecten en afnamesubsidies voor het programmeren van bijzondere internationale presentaties op Nederlandse podia en/of festivals.
Tot slot delen internationaal succesvolle organisaties hun ervaringen over internationale samenwerkingsprojecten met het publiek.

Deelname is gratis. Uw aanmelding ontvangt het CCP graag uiterlijk 18 april via het inschrijfformulier op www.sica.nl. Meer informatie is verkrijgbaar bij het CCP, Klaartje Bult/ Mareile Zuber, [email protected] of T 020 612 95 22.

Official Website: http://www.sica.nl/content/nl-voorlichting-over-europese-en-internationale-subsidies-podiumkunsten?utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=Uitnodiging%20CCP

Added by TIN Agenda on March 27, 2011

Interested 1