Einsteinlaan 2-30
Rijswijk, Zuid-Holland

Op 11 augustus organiseert Women on the Web een lezing. Tijdens een lezing komen 10 tot 30 Women on the Web bij elkaar om, onder leiding van een spreker, kennis te maken met een onderwerp en in discussie het onderwerp verder uit te diepen.

Het onderwerp van de bijeenkomst is ‘digitaal factureren’. Wil je deelnemen aan de lezing op 11 augustus? Meld je dan aan via de website. Wij vragen een kleine bijdrage van 10 euro per persoon voor deze bijeenkomst.
Onderwerp

Altijd al alles willen weten om en rond digitaal factureren? Grijp je kans op woensdag 11 augustus! Status Finance verzorgt de lezing.

Aan bod komt onder andere:

* Historie over het digitaliseren van facturen/ documenten in Nederland (waarom heeft het zo lang geduurd);
* Wat is digitaal factureren (is het enkel het versturen van een PDF per e-mail of kan je dit ook koppelen aan je financiële administratie);
* Wat zijn de mogelijkheden om digitaal te kunnen facturen (toepassing in de praktijk);
* Demonstratie van digitaal factureren;
* Gelegenheid tot stellen van vragen;

Wie het eerst betaalt, wie het eerst maalt.

Het aantal plaatsen is beperkt. Deelnemers zullen worden geplaatst op basis van ontvangst van de betaling. Alle overige aanmeldingen worden op een wachtlijst geplaatst
Tijdstip & locatie

De lezing vindt plaats in Rijswijk. We starten om 18:00 en eindigen rond 20:00.

'De Rijswijkse Olifant' is uitzonderlijk centraal gelegen. Op de kruising van de A4, de A13 en het knooppunt Ypenburg, ligt dit gebouw op een steenworp afstand van Den Haag. Tram 1 rijdt van Den Haag naar Delft en stopt op 3 minuten loopafstand. Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren. Neem de afslag Broekpolder en volg daarna de borden Broekpolder.

Een uitgebreidere routebeschrijving volgt.

Je kunt je aanmelden via de website.

Added by Sigrid1980 on July 25, 2010

Interested 1