Oude Vleutenseweg 12
Utrecht, Utrecht 3541 BE

Muziek van topgames als Lara Croft: Tomb Raider en Gran Turismo 4, uitgevoerd door het Metropole Orkest. Dat zijn de ingrediƫnten voor Games in Concert 2 op zaterdag 8 december in het Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht. Games in Concert 2 wordt georganiseerd door de website Gamer.nl en NCRV Radio. Onder leiding van de Amerikaanse dirigent/componist Laura Karpman speelt het Metropole Orkest muziekstukken van topgames, zoals Soul Calibur, Fable, en Kingdom Hearts. Karpman schreef muziek voor onder andere de populaire games Everquest 2, Untold Legends en Field Commander.

In 2006 organiseerden NCRV Radio en Gamer.nl voor de eerste keer Games in Concert in Muziekcentrum Vredenburg, met onder andere gastoptredens van The Sheer en After Forever-zangeres Floor Jansen. Op zaterdag 18 augustus vond de reprise van dit concert plaats op het Lowlands-festival, voor ruim 15.000 mensen.

Games in Concert 2 vindt plaats op zaterdag 8 december in Vredenburg Leidsche Rijn in Utrecht. Kaartverkoop start vanaf 22 augustus en kosten 25 euro in de voorverkoop (exclusief servicekosten). Kaarten zijn online te reserveren via http://www.ticketservice.nl/ en bij postkantoren, Free Record Shops, Muziekcentrum Vredenburg en via telefoonnummer 0900-3001250 (45 cpm).

Official Website: http://www.gamesinconcert.nl/

Added by breun on October 29, 2007

Interested 3