Neude
Utrecht, Utrecht

Utrechts bekendste en leukste popquiz

Traditiegetrouw kun je op zondagmiddag weer aanschuiven voor Utrechts bekendste en leukste popquiz. Ook voor muzikale nitwits!

Daarbij worden de Three Imaginary Boys muzikaal bijgestaan door de Utrechtse band pop/rockband Action Park. Op zondagmiddag zijn er twee PopQuizzen. De eerste begint om 14.30 uur, de tweede om ongeveer 16.00 uur. Tussen de Bingo's door speelt Action Park materiaal van hun binnenkort te verschijnen album. Alvast een voorproefje horen? Check www.actionpark.nl.

Als opwarmertje voor het Festival a/d Werf hebben de Three Imaginary Boys speciaal voor NL30 de eerste echte Utrechtse PopCrypto gemaakt. Ga dus even langs bij je plaatselijke afhaalpunt en kraak de Crypto!

Bijna alle vragen zijn gegeven, behalve de vraag van 8 horizontaal en de laatste twee vragen verticaal. Die stellen ze live op De Neude. Vul dus de PopCrypto alvast zoveel mogelijk in en neem 'm zondagmiddag mee naar De Neude. Als je alle antwoorden hebt ingevuld, dus inclusief de antwoorden op de drie laatste vragen, dan lever je jouw exemplaar, voorzien van je naam, in bij één van de aanwezige NL30-medewerkers. Onder de goede inzenders worden uiteraard te gekke prijzen verloot!

Official Website: http://www.festivalaandewerf.nl/detail.php?id=47

Added by breun on May 21, 2009

Interested 1