Oudegracht 36
Utrecht, Utrecht 3511 AP

CIAN NUGENT http://www.myspace.com/ciannugent

Cian Nugent is een zeer jonge (pas 19 jaar!) getalenteerde gitarist uit Dublin die zich bedient van de ‘fingerpicking’ stijl. Zijn instrumentale stukken zijn duidelijk beïnvloed door grootheden als John Fahey en Robbie Basho maar ook door oude countryblues.

BEN REYNOLDS http://www.myspacemusic.com/benreynoldsmusic

Ben Reynolds is een songwriter, fingerpicking gitarist en improvisator uit Glasgow. Naast soloconcerten speelt hij onder meer bij Trembling Bells (Honest Jons) en af en toe bij Baby Dee. Begin juni kwam zijn nieuwe album (How Day Earnt Its Night) uit bij Tompkins Square.

DEMI MAZURKA http://www.myspace.com/demimazurka

Demi Mazurka is het alter ego van Mark Zuidema (Mercy Giants) als piano singer/songwriter. Met minimale begeleiding en middelen (jazzy drums en contrabas) bouwt hij zijn sfeervolle composities op. Voer voor fans van Mark Hollis (Talk Talk) en Erik Satie.

DS-10 DOMINATOR http://www.myspace.com/ds10dominator

Rutger Muller staat op het podium met enkel een kleine gamecomputer (de Nintendo DS-10) waarmee hij zeer uiteenlopende stijlen (dans)muziek maakt. Hiermee verraste hij de bezoekers van de Club 3VOOR12/Utrecht van 1 mei jl. en staat ermee in de halve finale van de Grote Prijs van NL. Speciaal voor ons brengt hij een ambient set.

Official Website: http://www.badmintonerecords.nl/?p=441

Added by breun on May 24, 2009

Interested 1