Sao Paulodreef 1
Utrecht, Utrecht 3563 CM

Tijdens het Festival aan de Werf in 2006 stond de Neude volgepakt met mensen voor de Monsteravond. Dit jaar presenteert het Utrechtse label Bonte Koe Records de curieuze mix van eigen acts en gastoptredens op eigen terrein: de Bonte Koe (gevestigd in de voormalige Stefanuskerk in Overvecht, Utrecht). De Monsteravond wordt georganiseerd in samenwerking met de Vrede van Utrecht en maakt deel uit van de Culturele Zondagen. De toegang is gratis.

Dit muziekfestival op kleine schaal blinkt uit in diversiteit. U krijgt een doorlopend programma voor de oren waarbij de laatste klank van de ene act het startsein is voor de volgende – de Monsteravond doet traditiegetrouw niet aan onnodige stiltes.

Gecomponeerde muziek, pop en experimenteel schurken dicht tegen elkaar aan (zoals het hoort) en niets duurt langer dan twintig minuten – u hoort louter ‘monsters’ op de Monsteravond.
Tussen 19.30 en 23.30 davert de Bonte Koe op haar grondvesten op de klanken van Utrechts meest eigenzinnige acts, waaronder: Rosa Ensemble, Durk Attaturk, Esquire Saxofoonquartet, Timequake, Eggmen, Werther.BE, Storybox, Knobsticker, Tilia, Harold K. en gast-Dj’s Ingmar Heytze en Egbert Jan Weeber.
nb: Alle bezoekers ontvangen een gratis Monster cd.

Official Website: http://www.bontekoerecords.nl/

Added by breun on September 5, 2007

Comments

lukasvermeer

address is Sao Paulodreef 1, please correct :P

breun

Oops, fixed.