Leuvenlaan 19
Utrecht, Utrecht 3584 CE

De BètaBedrijvendagen bieden je verschillende mogelijkheden om jezelf voor te bereiden op de stap van student naar werknemer. Op deze site zetten we die activiteiten op een rijtje.

- De bedrijvenbeurs op 6 maart biedt je de mogelijkheid om persoonlijk met recruiters van verschillende bedrijven te praten. Oriënteer jezelf, leer meer over aantrekkelijke bedrijven en bespreek jouw situatie en wensen zonder verdere verplichtingen of druk.

- Het ondernemerschapsplaza vind je op 6 maart op de beursvloer. Hier proberen we jou als ondernemende student een antwoord te geven op de centrale vraag: "Hoe start ik mijn eigen bedrijf?".

- Solliciteren kun je trainen. Zeker als er veel gegadigden zijn voor functies waar je op wilt solliciteren kan het een groot verschil maken of je hier wat behendigheid in hebt opgedaan of niet. Hoe kun jij je onderscheiden met jouw sollicitatiebrief tussen 300 anderen? Hoe presenteer je je nou zo goed mogelijk? Wat houdt een psychologische test en assessment in? Wat voor loopbaanmogelijkheden zijn er? Dit zijn vragen die allemaal aan bod komen in de verschillende trainingen.

- Door mee te doen aan een workshop kun je in de praktijk ervaren met wat voor problemen bedrijven te maken hebben. Hoe pak jij die problemen aan? Hoe werk je samen met een groep onbekenden waarmee je onder druk een probleem zo goed mogelijk moet zien op te lossen? Een uitdagende en leerzame ervaring.

We hopen dat jij met je eigen cocktail aan activiteiten de stap richting een succesvolle carrière vol vertrouwen kunt zetten.

Official Website: http://www.betabedrijvendagen.nl/

Added by breun on March 5, 2007

Interested 1