Oosterlijke Handelskade 4
Amsterdam, Noord-Holland 1019

* Je leert hoe je met de Mac en de audioproductiesoftware van Apple plus nog een aantal andere softwareproducten van andere fabrikanten kunt beschikken over talloze versterker-emulaties en professionele effecten, die zowel tijdens de repetities als in de studio en op het podium van pas zullen komen.
* Je hoort hoe de recente ontwikkelingen op het gebied van gitaartechniek ertoe hebben geleid dat je nu in je eentje een compleet orkest kunt vormen via talloze samples, virtuele instrumenten en synthesizers.
* Je ontdekt waarom de Mac het beste platform is voor het maken van muziek door zelf aan de slag te gaan met GarageBand, Logic Express en verschillende hardware- en softwareproducten van andere fabrikanten.
* Je leert hoe je je muziek aan anderen kunt laten horen en kunt promoten aan de hand van innovatieve digitale snufjes die alleen op het Mac-platform beschikbaar zijn.

18:00 Deuren open en Partner exhibition
19:00 Apple Presentatie
20:00 Partner exhibition en small snacks
21:30 Einde seminar

Tijdens dit seminar worden koffie en kleine snacks geserveerd. Na afloop worden onder de deelnemeners aan dit seminar meerdere prijzen verloot, waaronder logic Pro 7, iPod 30GB en een iPod shuffle.

Het aantal plaatsen voor dit Apple Pro-seminar is beperkt, dus we raden je aan om je nu aan te melden om teleurstellingen te voorkomen.

http://www.apple.com/nl/series/guitarists/

Added by breun on February 10, 2006

Interested 1