Sveavägen 166
Stockholm, Stockholm 11346

Säkerställ att verksamheten får maximalt ut av sin investering

Webbplatsen blir en allt viktigare kanal för samhällsinformation samt medborgar- och kundinteraktion. Utvecklingen går snabbt och kraven på en genomtänkt och välfungerande webbplats - tillgänglig för alla ñ ökar ständigt. Du som jobbar med webben måste hantera en mängd frågor och utmaningar. Hur praktiskt gå till väga för att skapa ökad användbarhet och tillgänglighet? Hur involvera användarna i utvecklingsprocessen? På vilket sätt kan vi använda webb 2.0 i vår verksamhet? Hur komma igång med uppföljning och webbanalys?

I korthet handlar det om att säkerställa att verksamheten får maximalt ut av sin webbinvestering - en kanal som skapar affärsnytta och lever upp till krav och önskemål från interna eller externa användare.
Lyssna till landets främsta experter inom området

För att möta ovanstående utmaningar har vi skapat konferensen Användbarhet och ökad tillgänglighet på webbplatser och intranät. Här får du lära dig de arbetssätt, metoder och verktyg som finns för att nå framgång inom området. Under två inspirerande dagar träffar du kollegor i branschen, diskuterar viktiga frågor och lyssnar till både experter och praktikfall.

* Darja Isaksson, konsult och föreläsare, Inuse, berättar hur du konkret arbetar med interaktionsdesign och utformar ett användargränssnitt som är behagligt och enkelt att använda
* Sara Rutgersson, interaktionsdesigner, Antrop, belyser vilka metoder som finns för att jobba fram en ändamålsenlig och effektiv informationsstruktur där användaren snabbt kan hitta relevant information
* Pernilla Gyllner, webbutvecklare, berättar om projektet stockholm.se, Stockholms stads uppmärksammade nya webbplats som utvecklats med hjälp av engagerade användare.

Official Website: http://www.iqpc.com/ShowEvent.aspx?id=117614&details=117628

Added by Daniel Erkstam on September 8, 2008

Interested 1